Na tržnice su stigle divlje šparoge i ostalo samoniklo bilje, a mi smo dobili preporuku za idealnu proljetnu salatu u kojoj se šepuri naš Salakis. Dodali smo i kuhana jaja te spremno zakoračili u proljeće.
Pročitaj
Napunite krumpire ukusnom mješavinom aromatičnog sira President Le Bleu, žumanjka, mliječnog namaza i začina pa zapecite u pećnici. Ovako punjenim i zapečenim krumpirima baš nitko neće reći ne!
Po preporuci siroljubaca naš smo President camembert sljubili s kiselkastim džemom od borovnica i zapakirali ih u fine jastučiće od lisnatog tijesta. Kakvog su okusa? Otkrijte sami!
Spoj maka, sira i bijele čokolade uz dodatak aromatične korice naranče nikad nije bio slasniji. Probajte ovu „golu tortu“ u čijoj se finoj sirnoj kremi odlično snašao Zagrebački sir!
Spoj slatkog i slanog uvijek je poseban gurmanski izazov, koji u ovoj kombinaciji s lisnatim tijestom postaje jednostavno neodoljiv. Napravite ove slasne košarice i otkrijte kako se slažu karamelizirane, flambirane jabuke i mekani, aromatični brie.