Mramorna gouda
Sir atraktivnog izgleda i blage, topljive osobnosti
Ljubitelje klasične goude oduševit će mramorna inačica vrlo atraktivnog izgleda. Tipičnog je blago slatkastog, orašastog okusa te je odlikuje odlična topljivost. Zbog toga će se jednako dobro snaći u toplim sendvičima „za svaki dan“, kao što će i zasjati na sirnoj plati za posebne prilike – gdje će privući pažnju izgledom i oduševiti okusom, osobito kad se nađe u društvu voća i orašastih plodova.
Oh, da! Sir i voće sjajna su kombinacija, bilo da je riječ o svježem, sušenom ili voću ukuhanom u džem. Više na tu temu saznajte ovdje, a u ovom receptu otkrijte kako sljubiti goudu s jabukama u neodoljivim hrskavim zalogajima!
Upravo ste se zaljubili u slatko-slane kombinacije? Ne brinite, imamo ih još – ovaj recept ponovno spaja goudu i jabuke, uz dodatak pikantne kobasice. Ta naizgled odvažna, ali klasična kombinacija osvaja gurmane!